کنفرانس ملی فن آوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک
استادان فرهیخته، پژوهشگران ارجمند و دانشجویان گرامی:
فناوری چه درونزا و مبتنی بر فعاليتهای تحقيق و توسعه داخلی باشد و چه با منشأ خارجی و برونزا تلقی شود، مستلزم مديريت بر فرآيند انتقال و توسعه می باشد. نوآوری عامل پيشرفت کشورهای توسعه يافته و عامل حسرت کشورهای در حال توسعه می باشد. امروزه فناوری نقش اساسی در بهبود زندگی مردم ايفا می نمايد لذا استفاده از نظريات و تخصص جامعه نخبگان دانشگاهي و صنعتي براي برنامه ريزي جهت تقويت چرخه صنعت و تولیدات در زمینه های مختلف علوم ، مهندسی و بکارگیری یافته های جدید جهت بومی سازی و بکارگیری تکنولوژی های نوین مهندسی در جهان یک نیاز مهم می باشد. امروزه ضرورت توجه به وجود عناصر کاربردی در علوم و مهندسی می تواند حتی پایه های تولید ناخالص ملی برای عرصه صادرات پایدار به کشورهای منطقه و جهان تلقی گردد لذا تقویت هرچه بیشتر تکنولوژی و توان و ایده های علمی در علوم و مهندسی و توسعه آن موجبات باروری و خودباوری مردم یک کشور را نوعاً افزایش داده و آنرا به یک کشور مهم در جهان تبدیل می نماید. آنچه مسلم است حرکت به سوی توسعه وآبادانی زمانی محقق خواهد شدکه زیرساخت های علمی وعملی موجودباشد، دانشگاه ها ، سازمان های مهندسی و سایردستگاه های اجرایی ضامن و مجری ایجاد این زیرساخت ها می باشند.
از این رو برگزاری کنفرانس ملی فن آوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک در دانشگاه تبریز جهت بهره گیری از تجارب اساتید بزرگوار و دانشجویان گرامی دانشگاه های ایران و فرهیختگان نهادهای علمی پژوهشی ایران فرصتی مناسب جهت تبادل اطلاعات و ارائه ی یافته های پژوهشی نوین و گردهم آوردن صاحب نظران، انديشمندان، دانشگاهيان، سياستگزاران و مديران، سازمانهاي ذي ربط و علاقه مند، مهندسين مشاور و متخصصان و علاقه مندان مباحث مهندسی ژئوماتیک می باشد. برگزاري اين کنفرانس امكان تبادل نظر و ايجاد ارتباط علمي با دانشگاه ها ومراكزتخصصي کشور درزمينه مفاهيم مشترك علوم ، مهندسی وسايرموضوعات مرتبط با محورهاي کنفرانس را فراهم می سازد. بر اين اساس، دبیرخانه اولین کنفرانس ملی فن آوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک دانشگاه تبریز با افتخار از تمامي متخصصان، كارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و دانشمندان مراكز علمي ، تحقيقاتي و صنعتی دعوت مي نماید با شرکت در برنامه های متنوع اين کنفرانس در اين رويداد مهم ملی مشارکت نموده وبا ارائه آخرين دستاوردهاي علمي و اجرايي خود، زمينه دستيابي به اهداف فوق را فراهم سازند.
مهلت ثبت نام
۳۰ شهریور ۱۳۹۷
مهلت ارسال اصل مقالات
۱۵ شهریور ۱۳۹۷
تاریخ اعلام داوری
۲۵ شهریور ۱۳۹۷
زمان برگزاری
۴ مهر ۱۳۹۷ الی ۵ مهر ۱۳۹۷
شماره تماس : ۰۴۱۳۳۸۲۵۷۲۲
برنامه های کنفرانس
سازمان کنفرانس اسلامی معروف به سازمان همکاری اسلامی طرحی را از سال 2015 با نام معرفی شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی کلید زد. در این طرح هر ساله شهری از کشورهای اسلامی به عنوان ” شهر نمونه گردشگری جهان اسلام ” معرفی می شود. در اولین معرفی شهر قدس فلسطین در سال 2015 و در دومین معرفی شهر قونیه ترکیه در سال 2016 به عنوان شهر نمونه گردشگری جهان اسلام معرفی شدند. برای سال 2017 نیز شهر مدینه عربستان به این عنوان انتخاب و در نهایت شهر تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری جهان اسلام در سال 2018 انتخاب شد. این انتخاب در اجلاس کارشناسان ارشد نهمین کنفرانس وزیران گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در شهر نیامی پایتخت جمهوری نیجر انجام شد. قبل از این انتخاب دو شهر تبریز و یزد از ایران با توجه معیارهای انتخاب به عنوان نامزد معرفی شده بودند که تبریز توانست این عنوان را نصیب خود کند.
دبیرخانه کنفرانس با همکاری دانشگاه تبریز و برخی دانشگاه های منطقه و سازمان ها و ارگان های استان آذربایجان شرقی در نظر دارد با بهره گیری از تجارب سایر عزیزان و نهادها، اساتید بزرگوار دانشگاه های معتبر ایران و نهادهای علمی پژوهشی ، کنفرانس ملی فن آوری ها و کاربردهای نوین ژئوماتیک را در راستای انتخاب شهر تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشور های اسلامی با شعار ژئوماتیک در خدمت توسعه گردشگری برگزار نماید.
تمامی سعی بی شائبه شورایعالی، سیاست گذاران و مجریان این کنفرانس بر آن است که شرکت کنندگان نهایت استفاده را از تک تک دقایق ارزشمندشان برده باشند. نه تنها بهره برداری بهینه از زمان برگزاری کنفرانس ، بلکه ارتباط موثر بعد از برگزاری کنفرانس به منظور ادامه این حرکت مهم ملی و پیاده سازی نتایج کاربردی برگزاری کنفرانس، از اهداف برگزاری این کنفرانس می باشد.
در زیر تعدادی از برنامه های مدون کنفرانس اعلام می گردد:
► سخنراني صاحب نظران و اساتيد برجسته داخلی
► سخنرانی های کليدی و نشست های علمی
► ارائه مقالات پذیرفته شده (شفاهی و پوستر)
► نمايشگاه تخصصی جانبی برای معرفی شرکت ها و کسب و کارهای مرتبط و معرفی محصولات و خدمات
► کارگاه های آموزشی تخصصی
► مسابقه عکاسی با موضوع تبریز 2018
► برگزاري ميزگردهاي علمي- تخصصي جهت بررسي چالش ها و فرصت هاي مرتبط با محورهای کنفرانس
► انتخاب برترین های کنفرانس شامل برترین مقاله ، برترین پنل تخصصی، برترین شرکت کننده، برترین حامی، برترین غرفه، برترین عکس و...
► تورهای تخصصی و گردشی
► برگزاری کنفرانس خبری و مطبوعاتی قبل از برگزاری کنفرانس و نمایشگاه تخصصی جهت پوشش هرچه بهتر این رویداد مهم ملی
گروه های هدف و مخاطبان کنفرانس
اساتید، صاحب نظران، انديشمندان، مديران و دانشجویان تمامی گرایش های رشته های مهندسی نقشه برداری، شهرسازی، زمین شناسی و جغرافیا
دانشگاه ها، مراكز مطالعاتي و كليه مؤسسات پژوهشي و آموزشي
كليه نهادها و ارگان هاي سياستگذار در امور مهندسی
وزارتخانه ها، سازمان ها، كميته ها و ستادهاي فعال در این حوزه
شهرداري ها و سازمان هاي تابعه و شوراهاي اسلامي شهر
انجمن هاي صنفي و تشكل هاي مردم نهاد در حوزه مهندسی
كليه شركت هاي مشاور و مجري در پروژه هاي مهندسی
كليه سازمانها، ادارات، نهادها و ارگانهاي سياستگذار در مهندسی
شركتها و دفاتر فني و مهندسي، پيمانكاران، انبوهسازان و كارفرمايان
سازمانهاي مسكن و شهرسازي، بنيادمسكن و نظام مهندسي ساختمان
محورهای کنفرانس:
GIS
مدلسازی شهر هوشمند
مدیریت دادههای مکانی حجیم
سیستم های اطلاعات مکانی فراگستر، داوطلبانه و مشارکتی
سرویس های مکان مبنای تحت وب و موبایل
داده کاوی مکانی- زمانی
هوش محاسباتی و بهینه سازی مکانی
شبیه سازی و مدلسازی مکانی
سامانه های حامی تصمیم گیری مکانی
RS و فتوگرامتری
روش های نوین استخراج اطلاعات از تصاویر راداری
سنجش از دور چندطیفی و ابرطیفی
استخراج هوشمند عوارض از تصاویر
پویشگرهای لیزری
هواپیمای بدون سرنشین و کاربردهای آن در ژئوماتیک
فتوگرامتری برد کوتاه
طراحی و کالیبراسیون سنجندهها
بازسازی سه بعدی و پردازش ابر نقطهای
واقعیت مجازی و واقعیت افزوده
پهپادها
ژئودزی
ثقل سنجی ماهوارهای
ژئودینامیک و تکتونیک
میکروژئودزی و ژئوتکنیک
ژئودزی ماهواره ای (هندسی و جاذبی)
ژئودزی فیزیکی و هیدروگرافی
پیشرفتهای اخیر در مدلسازی میدان ثقل متغیر با زمان
چهارچوبهای مرجع ژئودتیک