هشتمین کنگره بین المللی روانپزشکی کودک و نوجوان - 96
محورهای همایش مطالعات مرتبط با حوزه های زیر را در بر می گیرند:
روان پزشکی کودک و نوجوان: همه گیر شناسی، علت شناسی، آسیب شناسی و علامت شناسی اختلالات، شیوه های ارزیابی، تشخیص و درمان بیماری های روان پزشکی کودک و نوجوان.
با توجه به شناسایی روزافزون علت شناسی و ارتباط جنبه های عصبی تکاملی با نشانه ها و اختلالات روان پزشکی کودکان و نوجوانان، همچنین اضافه شدن طبقه تشخیصی "اختلالات عصبی تکاملی" به طبقه بندی DSM5 ،همایش محور اصلی خود را به اختلالاتی که در این گروه قرار می گیرند اختصاص داده است.
سلامت روان کودکان و نوجوانان: ارتقای سلامت روان در حوزه های مختلف اجتماعی، پیشگیری و شناخت عوامل خطر و عوامل حمایتی و نیز سیستم های ارائه خدمات سلامت روان در کودکان و نوجوانان.
روان پزشکی مشاوره-رابط کودکان و نوجوانان: جنبه های روان پزشکی در بخش های طبی غیر روان پزشکی، بیماری های سایکوسوماتیک و سوماتوسایکیک حوزه کودکان و نوجوانان، سلامت روان در بیمارستان های کودکان.
مداخلات داروئی: درمان های داروئی، اثر بخشی، فارماکو دینامیک و فارماکوکینتیک ، عوارض جانبی داروها و درمان های ترکیبی در حوزه کودک و نوجوان.
مداخلات غیر داروئی: مداخلات غیر داروئی شامل آموزش روانشناختی، آموزش خانواده، روان درمانی های فردی و گروهی در سطح پیشگیری اولیه و درمان در حوزه کودک و نوجوان.
کاربرد فن آوری های جدید در ارزیابی و درمان مشکلات سلامت روان مانند علم رباتیک، نرم افزارها، تصویربرداری های عصبی، rTMS,CDCS,....
حوزه های مختلف روانشناسی: روانشناسی عمومی، بالینی، تربیتی، سلامت، کودکان استثنائی و سایر حوزه های مرتبط با کودک و نوجوان.
طب اورژانس: اورژانس های روان پزشکی کودک.
طب ورزش: سلامت روانی در محیط های ورزشی کودکان و نوجوانان، مداخلات مرتبط با ارتقای سلامت روانی در ورزش.
علوم اعصاب: علوم اعصاب بخصوص جنبه های شناختی در حوزه کودک و نوجوان.
روان پرستاری کودکان: روان پرستاری در بخش های روان پزشکی و بخش های طبی غیر روان پزشکی.
بهداشت روانی مادر و کودک: مراقبت های روانی از مادر در دوران حاملگی و نوزاد و شیروخوار و ارتباط مادر و کودک.
بهداشت روان در مدارس: پیشگیری از آسیب های اجتماعی، سلامت روان و ارتقای آن در نظام آموزش و پرورش و حوزه های مرتبط با تعلیم و تربیت.
کار درمانی: توان بخشی کودکان در رمینه های تکاملی از طریق مداخلات کاردرمانی.
گفتار درمانی: جنبه های رشدی زبان، شناسائی نواقص گفتاری و مداخلات درمانی.
مددکاری: حوزه مددکاری و حمایت های اجتماعی.
ارتقاء کیفیت زندگی: ارتقاء کیفیت زندگی در کودکان، والدین و خانواده ها.